Fuck Cancer Rosa armbånd

kr 150,00

Nullstill
Kjøp nå med

Kreft skaper følelser det er vanskelig å sette ord på – for mange er FUCK CANCER det nærmeste man kommer. Inntektene fra salg av armbåndene går til kreftsaken og arbeidet for unge kreftrammede.

Varenummer: 1141 Kategori:

Beskrivelse

Du kan også kjøpe Fuck Cancer-armbånd i Kreftforeningens Vitensenter i Oslo sentrum.

Fuck Cancer-armbåndene lages av frivillige ildsjeler som ønsker å støtte kreftsaken – de jobber hardt for at det hele tiden skal være armbånd tilgjengelig i nettbutikken. Inntektene deles mellom Kreftforeningen og Ung kreft.

Har du lyst til å være med på dugnad for å lage armbånd, finner du mer informasjon om dette på facebook.com/fcnorge eller kontakt prosjektkoordinator i Ung Kreft, Martine Kvarstein martine@ungkreft.no

Tilleggsinformasjon

Vekt 20 g
Størrelse Armbånd