Fuck Cancer – hvite

Kreft skaper følelser det er vanskelig å sette ord på – for mange er FUCK CANCER det nærmeste man kommer. Inntektene fra salg av armbåndene går til kreftsaken og arbeidet for unge kreftrammede. Nå er det snart sommer og vi har nå laget hvite armbånd med et lite hjerte på.

Delivery time: 2-3 dager

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Beskrivelse

Du kan også kjøpe Fuck Cancer-armbånd i Kreftforeningens Vitensenter i Oslo sentrum.

Fuck Cancer-armbåndene lages av frivillige ildsjeler som ønsker å støtte kreftsaken – de jobber hardt for at det hele tiden skal være armbånd tilgjengelig i nettbutikken. Inntektene deles mellom Kreftforeningen og Ung kreft.

Har du lyst til å være med på dugnad for å lage armbånd, finner du mer informasjon om dette på følgende Facebookside: www.facebook.com/fcnorge eller kontakt prosjektkoordinator i Ung Kreft, Martine Kvarstein martine@ungkreft.no

Tilleggsinformasjon

Vekt 20 g
Størrelse